Van der Giesen

Advocaten

 

Westhaven 73-74
2801 PN Gouda

 

RECHTSGEBIEDEN

 

Ontslag

Werkgevers schakelen ons veelal in om een ontslagzaak te begeleiden. Dit kan het geval zijn als uw werknemer onvoldoende functioneert of als er een conflict is gerezen. Of als er gereorganiseerd moet worden en een of meer medewerkers moeten worden ontslagen. Een ontslagprocedure loopt via het UWV Werkbedrijf of via de rechtbank, maar het is ook mogelijk dat wij u begeleiden bij het treffen van een minnelijke regeling en het opstellen van een beëindigingsovereenkomst.

Bij voorkeur staan wij u in een vroeg stadium bij om uw positie zo goed mogelijk te verstevigen en u te behoeden voor het maken van fouten die u duur kunnen komen te staan.

Van der Giesen Advocaten heeft veel ervaring die wordt meegenomen in onze advisering, in het onderhandelingsproces én – mocht dit nodig zijn – bij het voeren van procedures.

Van der Giesen Advocaten komt op voor zowel het belang, rechten en verplichtingen van werkgevers als van werknemers. Daardoor kunnen wij uw zaak goed inschatten en dit leidt in de praktijk tot het beste resultaat.

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Iedere maandag gratis spreekuur van 16:00 tot 18:00 uur