Van der Giesen

Advocaten

 

Westhaven 73-74
2801 PN Gouda

 

RECHTSGEBIEDEN

 

Ontslag

U kunt op veel manieren te maken krijgen met ontslag, zoals een ontslag in de proeftijd, een ontslag tijdens ziekte, uw tijdelijke contract wordt niet verlengd, uw werkgever is niet tevreden over uw functioneren en vraagt een ontslagvergunning aan of start een procedure bij de kantonrechter. De meest ingrijpende vorm van ontslag is een ontslag op staande voet.

Het kan ook zijn dat uw werkgever u voorstelt om met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan middels een zogenaamde beƫindigingsovereenkomst (vaststellingsovereenkomst).

In al deze situaties kunt u een beroep op ons doen. Wij beoordelen of het ontslag aanvechtbaar is, adviseren u over de beste tactiek en aanpak, nemen contact op met uw werkgever om te onderzoeken of de zaak kan worden opgelost zonder procedure. Als het nodig is, procederen wij voor u.

Natuurlijk werken wij in nauw overleg met u: wilt u uw baan behouden of wilt u juist afscheid nemen van uw werkgever maar wel op goede voorwaarden en met behoud van uw uitkeringsrechten?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Iedere maandag gratis spreekuur van 16:00 tot 18:00 uur