Van der Giesen

Advocaten

 

Westhaven 73-74
2801 PN Gouda

 

RECHTSGEBIEDEN

 

Echtscheiding

Echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap of verbreking samenwoning

Gaat u uit elkaar? Dan gaan u, uw eventuele kinderen maar ook de verdere familie en vrienden een emotionele en onzekere periode tegemoet. Een scheiding betekent ingrijpende veranderingen: wie blijft in het huis wonen, hoe verdeelt u de zorg voor de kinderen, hoe ziet uw inkomen er na de scheiding uit, hoe verdeelt u de bezittingen en welke afspraken maakt u over de schulden, hoe gaat het met uw pensioen?

Van der Giesen Advocaten richt zich op mediation en overlegscheidingen.  Een scheiding kan daardoor meestal sneller worden afgewikkeld, zodat u verder kunt met uw leven.  De kans is groter dat alle betrokkenen na de scheiding nog met elkaar door één deur kunnen. Uit onderzoek blijkt dat vooral kinderen pas echt onder een scheiding leiden als de ouders elkaar bevechten, zwart maken of met elkaar communiceren via de kinderen.  Dit kunt u voorkomen door te kiezen voor mediation of een  overlegscheiding.

Soms is scheiden op eenzijdig verzoek onvermijdelijk. Speelt dit voor u dan kunt u zeker ook contact opnemen met mr. Tineke Jongeneel. Afhankelijk van de situatie zal zij ook dan voor u kunnen optreden.

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Iedere maandag gratis spreekuur van 16:00 tot 18:00 uur